Обичам Черно море!

Празнуваме Черно море всеки ден, но знаете ли, че то си има специален ден – 31 октомври! Почитаме го с едно комбо с любимите ни занаятчийски рецепти с черноморски паламуд, чернокоп и сафрид, балансирани с леки аромати и подправки за невероятен вкус (и нула изкуствени добавки).

91,80 лв.

1200
x
  • Доставка до 1 - 2 работни дни
icon-sea-catch-dark

Див улов
от Черно море

icon-fillet-dark

Само 100%
чисто филе

icon-fresh-product-catch-dark

Свеж продукт /
съхранение в хладилник

icon-no-artificial-dark

Без изкуствени
добавки

icon-green-energy-dark

100% зелена
енергия

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ Обичам Черно Море

Само истинска, чиста храна, съдържаща първокачествени и здравословни съставки: Черноморският паламуд има деликатен аромат, наситен вкус и много протеин с Омега 3.

Черноморският див чернокоп има немазно бяло филе със лек морски аромат и високо съдържание на минерали, витамини от групата В (В12) и РР.

Черноморският сафрид е по-вкусен от събратята си заради ниската соленост на нашето море, и е известен като "постната" риба, тъй като съдържа много малко мазнини, но много калции, мед, манган и други важни минерали.

Play Video about Паламуд класик, свежо маринован
Доставка и опаковка

Цени на доставка

  • Доставка до офис на Еконт: 6 лв.
  • Доставка до личен адрес: 7.50 лв.
  • Хладилна опаковка: 2,99 лв.
Безплатна доставка за поръчки над 99 лв.

Срокове на доставка

Очаквайте Вашата доставка в в срок от 3 до 5 работни дни, без ангажимент за точен час след деня на поръчката.

Доставките за страната очаквайте до 3 работни дни след направена поръчка (в работен ден или в първия възможен работен ден) или според графика на ЕКОНТ за вашия регион.

Хладилна опаковка

Защо е необходима и доставка на пратки, съдържащи бурканчета?

Поръчката на свежо маринованите продукти (всички продукти в бурканчета) задължително се поставят в хладилна опаковка, защото трябва да се съхраняват при ниска температура. Използваме специална термокутия, изработена от стиропор, която запазва температурата до 24 часа.

За още по-голяма сигурност използваме лед под формата на гел, който е в изолирана опаковка, предоставен от Еконт. Ако сте посочили доставка до куриерски оофис, е важно да ги вземете от куриера възможно най-скоро и веднага да ги поставите за хладилник и да ги съхранявате според указанията на етикета.

Моля, имайте предвид, че при транспортиране на свежо маринованите продукти (продукти в бурканчета), въпреки предпазните ни мерки, е възможно да се получи леко протичане на индивидуалната опакова. Това по никакъв начин не влошава качеството и състоянието на продукта и не е основание за рекламация към Черноморски Улов ООД.

Подходящи рецепти

Мнения от клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Обичам Черно море!“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *